3D Szkennelés

3D szkennelés

3D szkennelés

A 3D szkennerek segítségével bármilyen méretű, bonyolultságú és anyagú (fényes felületű, valamint különböző anyagok kombinációjából álló) tárgy 3D pontfelhőjének gyors elkészítése lehetséges.*
Ajánljuk figyelmébe a professzionális 3D szkennelési szolgáltatásainkat, melyek megfelelnek az ipar különböző területein jelentkező igényeknek. A mérést professzionális optikai 3D szkennereinkkel, érintés nélküli módon végezzük.

Olyan tárgyak szkennelésére vagyunk specializálódva, melyeket hagyományos módszerekkel lehetetlen mérni!

3D szkennelési szolgáltatásainkat mérőlaborunkban vagy az önök által kiválasztott helyszínen végezzük. A szkennelendő tárgyat futárral is elküldheti hozzánk. A 3D szkennelés elvégzése után az önök igényei szerint minden tárgyat és adatot elküldünk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Annak köszönhetően, hogy az általunk forgalmazott szkennerek az iparban széleskörűen, akár gyártói térben is használhatóak, szkennelési szolgáltatásainkat majdnem bármilyen kül-, és beltéri körülmények között végre tudjuk hajtani. Szkennereinkkel folyamatos munkát végeznek fröccsöntő üzemekben, gyártósorokon, földalatti bányákban.

Problémáira megtaláljuk a megoldást! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

3D szkennelés után a kapott pontfelhő közvetlenül 3D nyomtatásra is felhasználható, amit akár házon belül elvégzünk. A 3D Nyomtatás oldalra kattintva bővebb információt talál, illetve kollégánk örömmel áll rendelkezésére.

Szolgáltatásaink között megtalálja még a Minőségellenőrzést és a Visszamodellezést (Reverse Engineering) is, amit szintén közvetelenül a szkennelés után tudunk végezni házon belül. További információért kattintson az alábbi képek egyikére:

* Esetenként vékony, fehér, könnyen eltávolítható por felvitele szükséges.

Kérje ingyenes bemutatónkat!
Professzionális 3D szkennereinkkel bármilyen méretű, bonyolultságú és anyagú tárgyak mérését elvégezzük.
Akár a legnehezebb körülmények között is.