Geomagic Control X

Geomagic Control X

 

Sokoldalú és precíz megoldás a minőségellenőrzés területére. Ötvözi a tapintásos és az optikai mérési módszerek előnyeit. Lehetővé teszi a tárgyak gyors és pontos ellenőrzését. Intelligens alakfelismerő funkciók segítik a modell orientációjának, dimenzióinak és tűréseinek meghatározását.

Mérj, értsd meg, kommunikálj
a legújabb verziójú

Geomagic Control X
egyszerű, erőteljes ipari minőségellenőrző szoftverével.
Geomagic_Control_X_Minőségebiztositás_jegyzokonyv
Geomagic_Control_X_04 A Geomagic® Control X átfogó minőségellenőrzési szoftver platform, amely az iparág legerősebb eszközeit nyújtja egyszerű munkafolyamatokon belül. A Geomagic Control X minőségbiztosítási menedzserei forradalmi, könnyen kezelhető, intuitív, átfogó vezérlésekkel és nyomon követhető, megismételhető munkafolyamatokkal rendelkeznek a minőségmérési folyamat számára. A gyors, pontos, információ-gazdag jelentéskészítés és analízis lehetővé teszi a gyártási munkafolyamat jelentős termelékenységét és minőségi nyereségét.
Főbb tulajdonságai
Támogatás minden iparág hardvereszközének szabványaihoz és kiterjedt fájl importálási támogatás Támogatja az iparágak érintésmentes és optikai szkennereit, valamint a tapintó eszközök széles skáláját. Minden fontos CAD fájlformátum importálható, beleértve a CATIA®, az NX®, a Creo®, a Pro / ENGINEER®, a SOLIDWORKS®, a Solid Edge®, az Autodesk Inventor® , valamint a PMI és a GD & T adatait. Mindezek további költségek nélkül.
Egyszerűen kezelhető felhasználói felület a szakembereknek A Geomagic Control X egy teljesen frissített felhasználói felületet kínál, amellyel mindenki könnyedén és pontosan mérheti és elemezheti az alkatrészeket, függetlenül attól, hogy az alkalmazás a funkciókban gazdag lehetőségek teljes skáláját használja-e.
Munkafolyamat-vezérelt folyamatok, Walk-up tesztelés nagyobb termelékenységhez A Geomagic Control X egyszerűen használható és érthető munkafolyamatokat biztosít, amelyek lehetővé teszik a gyors tesztelést az előre tervezett tesztelés mellett az eredmények gyors generálásához.
CAD-tudatos méretezés, PMI támogatás és átfogó GD & T feliratok A CAD-funkciókon alapuló intuitív méretezés növeli a hatékonyságot, miközben a fejlett PMI és GD & T támogatás tovább csökkenti az ellenőrzési modell befejezéséhez szükséges időt, és növeli az eredmények gyorsaságát.
 A személyre szabható riportok rugalmasságot biztosít A riportok készítése a Geomagic Control X-ben rendkívül rugalmas, így a személyre szabott kommunikáció gyors és egyszerű.


Nézzen körül szkennereink között is!

evixscan-3d-heavy-duty-quadro-new-2017
Heavy Duty Quadro
– 4 x 5 Megapixeles kamerák
– Két szkennelési tartomány
– Csepp-, és porálló készülék (IP67)
– 0,013 mm pontosság

 

evixscan_3D_Heavy-Duty-Optima
Heavy Duty Optima
– 2 x 5 Megapixeles kamerák
– Hosszú élettartamú kék LED fényforrás
– 250 x 170 x 120 mm mérési tartomány
– 0,0183 mm pontosság

 

evixscan_3d_heavy-duty-basic
Heavy Duty Basic
– 2 x 1,3 Megapixeles kamerák
– Alacsony áramfogyasztás (20W)
– 260 x 210 x 150 mm mérési tartomány
– 0,02 mm pontosság


Kérje ingyenes bemutatónkat!
Professzionális 3D szkennereinkkel bármilyen méretű, bonyolultságú és anyagú tárgyak mérését elvégezzük.
Akár a legnehezebb körülmények között is.