Geomagic Design X

 

Fejlett szoftver a mérnöki visszafejtéshez. A CAD programhoz hasonló 3D modellezési funkciókat ötvözi a szkennelés során nyert adatok feldolgozásával. Az eviXscan 3D szkennerrel kapott adatokkal a felhasználó teljes parametrikus és szerkeszthető modellt készíthet, CAD szoftverrel kompatibilis formátumban.

 

Tervezzen a 3D szkennelés lehetőségeivel

Ahelyett, hogy üres képernyőről indulna el, kezdjen az alkatrészről összegyűjtött adatok szerkesztésével – integrálva a 3D szkennelést a tervezési folyamatba. A Geomagic Design X a legegyszerűbb az STL fájlok alapján teljesen szerkeszthető és funkcionális CAD modellek létrehozásában.

Javítsd a világot

Számos új kreatív projektet már meglévő objektumok inspirálnak. Egyszerű és gyors a tárgyak beolvasása és beírása a CAD programba. Jelenítse meg a szerkezetét és méreteit. Módosítsa az Ön igényeinek és a projekt aktuális céljainak megfelelően, vagy hozzon létre CAD dokumentációt olyan objektumokhoz, amihez nem létezik.

Rövidebb a piacra kerülési idő

A Geomagic Design X esetében az ötlet megjelenésétől a befejezett projektig eltelt idő hónapról napra csökkenthető. A prototípusok, meglévő alkatrészek, szerszámok és egyéb kapcsolódó objektumok beolvasása a termék CAD-kialakításával – akár nyolcszor gyorsabban, mint kézi modellezéssel a semmiből.

Valósítsd meg a lehetetlent

Olyan termékeket hozhat létre, amelyeket nem tervezhettek visszaalakítás nélkül. Olyan részek testreszabása, amelyek tökéletesen illeszkednek az emberi testhez. Hozzon létre olyan alkatrészeket, amelyek tökéletesen illeszkednek a meglévő termékekhez. Olyan összetett geometriát hozhat létre, amelyet más módon nem lehet megtervezni vagy mérni.

Sokszorozzuk meg a CAD lehetőségeket

Gyorsabban és rugalmasabban dolgozhat 3D-s szkennerekkel a tervezési folyamat során. A Geomagic Design X tökéletesen kiegészíti a tervezési eszközöket minden rendszerben. A Geomagic Design X kompatibilis a legnépszerűbb CAD környezetekkel: Autodesk Inventor, SolidWorks, Siemens NX®, Solid Edge, Creo® PTC és Pro / ENGINEER.

Csökkentse a költségeket

Ne pazarolja az időt és pénzt a tervezési és gyártási folyamat során. A tervezési szakaszban szigorúan illeszkedjen a CAD modellhez, a beolvasott objektumhoz. Ön csökkentheti a termelési költségeket, ha elkerüli a prototípus helytelen illeszkedésével járó költséges hibákat.

Geomagic Design XNézzen körül szkennereink között is!

evixscan-3d-heavy-duty-quadro-new-2017
Heavy Duty Quadro
– 4 x 5 Megapixeles kamerák
– Két szkennelési tartomány
– Csepp-, és porálló készülék (IP67)
– 0,013 mm pontosság

 

evixscan_3D_Heavy-Duty-Optima
Heavy Duty Optima
– 2 x 5 Megapixeles kamerák
– Hosszú élettartamú kék LED fényforrás
– 250 x 170 x 120 mm mérési tartomány
– 0,0183 mm pontosság

 

evixscan_3d_heavy-duty-basic
Heavy Duty Basic
– 2 x 1,3 Megapixeles kamerák
– Alacsony áramfogyasztás (20W)
– 260 x 210 x 150 mm mérési tartomány
– 0,02 mm pontosság


 

Kérje ingyenes bemutatónkat!
Professzionális 3D szkennereinkkel bármilyen méretű, bonyolultságú és anyagú tárgyak mérését elvégezzük.
Akár a legnehezebb körülmények között is.